Stipendium

Ett stipendium tilldelas Arvid Kass för utomordentliga insatser som son lördagen den 1 mars 2014. Inget skrik, inget gnäll, inget bus. Som om en så liten person faktiskt kunde uppfatta att föräldrarna är ur spel och bara vara sitt bästa tänkbara jag.

Ett stipendium tilldelas också Ingrid Kass för sällsynt goda prestationer på alla plan. Som hon har levererat. Tagit hand om den yngste, tröstat sina föräldrar och aldrig någonsin klagat trots att vi gett absolut ingenting.

Som jag fasade i morse. Som det ändå har gått. Och nu, efter en heldag av vila, rätt många timmar sömn, några liter jaffa och blåbärssoppa känns det nästan som om ljuset skymtar i tunneln. Jag kryper hellre än går, men det tar sig. Helt klart.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to Stipendium

  1. Elina says:

    Härligt ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Anti-Spam Quiz: